torsdag 27 december 2012

när jag minst anade det....

så kom X upp med en stor mörkröd ros och satte igång att baka en banan,och chokladkaka till mig och N. Han är helt otrolig och för bra för att vara sann, jag tycker om honom så mycket men vill fortfarande inte ha ett förhållande. Jag har dock börjat tänka på framtiden, hur den skulle se ut tillsammans med X. Jag har även börjat fundera på huruvida det skulle utveckla sig angående barnfrågan, jag är inte helt säker men om han är så bra som det känns så......ja.....kan kanske tänka mig ett barn till. Jag känner mig äntligen uppskattad och åtråvärd, det är en konstig känsla att ha någon som knappt kan hålla händerna borta och mer än gärna ställer upp i vått och torrt.

måndag 24 december 2012

Julafton

Jag har en mycket lycklig och trött liten son, han fick en jätte fin leksakslastbil av sin ena morfar och han har fått så otroligt mycket fina kläder av hela familjen. det har varit en bra dag och imorgon åker vi hem igen för jag börjar jobba på torsdag.

söndag 23 december 2012

söndagsmiddag

grönkåls pajen står i ugnen, kycklingen ska stekas snart och efterrätten står i kylskåpet. runt två kommer mannen upp så jag ska kunna fixa till mig själv och packa inför julafton. jag och sonen ska ut till min mamma och fira och åker hem på juldagen, idag blir det julklappsutdelning här hemma då vi ville att sonen ska ha det med mamma och pappa. sonen kommer sedan att få julklappar på julafton och nyårsafton, då är han hos sin pappa, farmor och farfar.

annars är allt i fas och det känns bra med allt, jag är bara osäker på vad mannen vill egentligen för i torsdags när han var här var det mycket tydligt att han fortfarande inte fattar varför och tycker synd om sig själv. jag avskyr veka karlar som kryper ihop som om man när,som helst ska slå dem.

jag har också hållt mig lite undan X men det är bara för att jag vill vara ensam nu ett tag samt att jag känner press på mig att ha sex varje gång vi ses. jag vill ha sex men det är så annorlunda mot vad jag är van vid att det har blivit lite för mycket, det är smickrande samtidigt som det är jobbigt.

fredag 21 december 2012

Jag försöker verkligen....

att man inte ska vara ute på,andra ärenden när barnet ska hämtas från dagis vet jag, jag har istället gjort så att när jag beställt hem något har jag sett till att få det levererat till jobbet. idag var en sådan dag.....jag hade beställt hem en sittpuff till sonen och tänkte att den kan jag bära hem för den väger ju inte mycket. sagt och gjort så kom den efter lunchen och jag gick lite tidigare för jag visste att det tar tid och det är uppförsbacke hela vägen. jag sprang snabbt upp till lägenheten för att lämna paketet, dagiset ligger ju i våran källare så jag trodde inte att det skulle göra något.

väl nere vid dagiset har förskoleläraren redan tagit på sonen ytterkläder och skällde i princip ut mig och anklagade mig för att shoppa på arbetstiden utan att hämta sonen, det var tydligen mitt fel att sonen behövde vara ensam i två timmar. jag fattar att han ville hem för det vill jag också men jag uppskattar fan inte att bli anklagad för fusk när jag försöker göra allt jag kan för att det ska bli så bra som möjligt.

jag är ensam nu med sonen, jag hade jätte gärna jobbat mindre om jag hade klarat mig ekonomiskt och hade jag haft råd hade jag skaffat busskort. men nu ser inte livet ut så, jag har redan fått ok från chefen att sluta tidigare dem veckorna jag har sonen och jag halvspringer alltid hem för att inte bli sen, jag ser till att handla på min lunch om jag behöver något och om jag beställer hem något så får jag det levererat till jobbet. allt för att jag inte ska bli sen till dagis! jag vill också hem, jag vill hinna umgås med sonen och jag vill kunna vara hemma på vardagarna. så får jag skit i alla fall! den här dagen suger! inte nog med det så ramlade sonen i sängen och skov i munnen i spjälorna, det började blöda så nu har han somnar men jag fick sitta med honom i en timme och jag är helt slut nu.....

torsdag 20 december 2012

besök på vardagen...

mannen kom upp för han ville umgås med sonen då han inte gjort det så mycket på grund av julbord och sjukdom och SATAN vad konstigt det kändes. Det märktes att han ville stanna, att han saknade oss och även att han kände att han inte bodde här längre. Det kanske slog honom hur bra han hade det och hur bra vi faktiskt hade det innan han spacade ut och fick en livskris. Enligt mig har han nu fått det han ville ha, egentid och friheten att betee sig som 24 igen. Kanske det ändå inte var grönare på andra sidan!?

Snart julafton

Jag har nog inte hunnit med att fixa allt men jag har denna helgen på mig också, sonen har nu varit hos mig hela veckan och även under förra helgen då mannen helt plötsligt åkte på magsjuka. Det blev lite kaosartat när jag skulle hämta honom och jag var besviken och förbannad över att inte få tid för mig själv men självklart ville jag inte att sonen skulle åka på magsjukan. Det blev istället en helg med godisbakning och lek med familjen, sonen var nöjd och det är jag också.

Nu kommer jag att ha sonen fram till annandag jul, då ska jag ta mig upp till mannen för att lämna sonen. Mannen kommer att ha honom fram till 7 januari så jag får 1,5 vecka till bara mig själv. Det blir även första nyår och första festen på ett bra tag, jag har hållit kalendern öppen då jag vill improvisera lite men än så länge lutar det åt att träffa gamla kompisar. Det är också väldigt lockande att träffa nya människor då det kommit fram att jag blivit dragen över samma gräns som mannen, vissa i bekantskapskretsen har uttryckt att dem inte umgåtts med mig och mannen på grund av att dem tyckt att han varit för negativ. Naturligtvis blev det så att dem inte umgicks med mig heller, jag kom inte iväg så ofta på grund av att ansvaret hemma var felfördelat.

Så nu när vi ska skiljas så har jag en chans att träffa mina "gamla" vänner och börja om på nytt för dem jag har pratat med har sett mitt riktiga jag och inte det jaget som dem förknippade med mannen.

Ja vi får väl se hur allt blir!

Status X: Jag tycker verkligen om honom så otroligt mycket och det känns bra och bekvämt, vi pratar om allt och har daglig kontakt. Ändå störs jag lite av att jag kanske funderar lite för mycket och lite för långt fram, vilket vi också har diskuterat men kommit fram till att vi tar det som det kommer. Jag är fortfarande totalförvirrad för att vara med X är som att kliva in i Narnia, jag vill inte gå därifrån!

söndag 16 december 2012

Kåtslag

jävlar i helvete säger jag bara!

torsdag 13 december 2012

Att ligga

det här med att man blir så kåt att allt slits av och man efteråt känner att det var som att dra hem ett fem-i-tre ragg mitt i veckan. då är man fan ovan.....

tisdag 11 december 2012

Det här med att bli "raggad" på!

Det känns verkligen jätte skumt när gemensamma vänner (killar) helt plötsligt börjar höra av sig för att kolla läget och om man är ute och festar!

Första dagen utan sonen!

Det var lite skumt att säga hejdå till sonen där han satt i sin bilstol, mannen verkar osäker och hade mailat mig under dagen om att han är rädd för att vara ensam och att han saknade mig och sonen. Jag svarade aldrig på det utan lät det vara för det känns som att han behöver upptäcka hur det är att vara ensamstående och att göra allt själv, även förstå vad jag menade när jag sa att jag ville ha hjälp och uppmärksamhet.

Nu kommer jag att få se sonen igen på torsdag då mannen ska på julbord med sitt jobb, det kommer dock att krävas några veckor innan saker och ting sjunker in i huvudet på mannen. Jag i min tur hann med att..
  • Skura badrummet
  • Göra rent kattlådan
  • Dammsuga
  • Möblera om i sovrummet
  • städa upp i köket
  • plocka i och ur diskmaskinen
  • Plocka i ordning på sonens kläder och fixa hans garderob
Imorgon kommer det en byrå som ska stå i hans rum och så ska jag försöka hitta lite lådor och annat till hans böcker och leksaker, kanske hinner jag få någorlunda ordning tills han kommer på torsdag eller åtminstånde till nästa vecka.

I övrigt flyter saker och ting på, jag störs inte av att vara ensam utan det är ganska skönt. Jag har inte träffat X men det kommer jag att göra imorgon då han ska hjälpa mig med att bära upp soffan, vi ska även gymma och handla julklappar. Måste komma ihåg att köpa en julgransfot oxå!

söndag 9 december 2012

the weekend!

spenderade helgen med familjen och det var precis vad jag behövde, träffade min ena morbror med familj. vi har vandrat på julmarknad och bara haft det lugnt och skönt, monstret har varit på strålande humör och han verkar ha haft roligt. nu i veckan är jag barnfri, ska bara ha sonen på torsdag kväll då mannen är på julfest med sitt jobb. jag kommer att sakna sonen så otroligt mycket och jag är lite orolig, antar att jag måste ge mannen chans att göra saker på sitt sätt!?

onsdag 5 december 2012

Krångel

idag ringde bovärden och sa att han hade fått ett inkassokrav på förra månadens hyra, både jag och mannen blev förvånade för vi har inte fått någon påminnelse eller hint om att betalningen inte skulle ha gått igenom. så nu ska mannen ringa banken och be om kontoutdrag på räkningskontot, kruxet är att det kontot avslutade ju vi förra veckan.

Skit på skit och inte nog med det så var sonen skitsur under hela julfesten på hans dagis, han var så sur att han kastade yoghurt på golvet när jag kom hem så det blev raka vägen till sängen. Jag försökte trösta honom men tryckte bort mig och jag tror att det var trötthet eller övertrötthet.

Idag sprang jag på X, han och en gemensam bekant skulle köpa skor. Jag fick en lång kram och jag ville egentligen släppa taget men var som sagt på väg till julfesten på dagiset.
Det är väldigt rörigt just nu!

tisdag 4 december 2012

Statusen på Facebook

Då var den ändrad från gift till singel, konstigt att en status ska vara så märkvärdig men det är väl detsamma som att stå inför alla sina vänner och bekanta och erkänna sitt nederlag!?
Mannen tror att han fattar varför det blev som det blev och vi har kommit överens om att ta avstånd från varandra ett tag, jag tror att det blir bäst så. Vi får då möjligheten att tänka igenom vårt beslut ordentligt och komma underfund med om det är vän känslor eller kärlek!

måndag 3 december 2012

svar till fru F

Jag vet att jag borde släppa, jag vet att jag borde ta hand om mig och sonen och jag kämpar jämt. Det är sån jag är och jag är fullt medveten om att jag inte orkar hålla det uppe. Men jag vill/ville så gärna ha min familj samlad, att sonen skulle få växa upp med båda sina föräldrar och att min lilla dröm skulle bli sann. Jag känner mig besviken, sårad och ledsen över allt men samtidigt stark över att jag tog beslutet och genomförde det. Jag har verkligen ingen aning om vad som kommer att hända, varken med mannen eller X. Mannen älskar mig och jag älskar honom tillbaka medan det finns en attraktion till X, förvirrande och uttröttande.

Nu ser jag mest fram emot att åka och hälsa på mina morbröder och min fina kusin, jag omger mig av min familj och kanske efter nyår kommer jag på hur jag vill ha det. Tack fina vän för dina kommentarer, jag är jätte dålig på att återgälda dem men du är guld värd och vi har inte ens träffats. Jag blir förvånad över hur mycket stöd det finns till anonyma och jag har lyckats omge mig med dem finaste.

Jag har tur, jag är stark och kommer att fixa detta. Det vet jag, jag är inte rädd för att vara ensam för på ett sätt kommer jag aldrig att vara det.

söndag 2 december 2012

tack för allt stöd!

det är helt underbart att ha en få som finns, jag är dock väldigt förvirrad just nu och familjen är splittrad. sonen känner av vad som har hänt men jag hoppas att detta kommer att försvinna, värst kommer det nog att vara för mannen då det är ett helt nytt ställa för sonen med ny säng och nya saker. det syns på mannen att han inte mår bra, jag känner mig mest ensam men han ser helt nedbruten. kanske vill han kämpa!?

lördag 1 december 2012

Skum känsla

Och flytten var klar på bara 4 timmar, det gick snabbt och nu sitter jag här. Har röjt lite och plockat undan, damsugit och försöker ställa saker på sin plats. Jag inser att jag kommer att behöva köpa till diverse möbler men det kommer senare när jag vet vad jag vill ha, annars så ska jag fortsätta med mitt och sedan duscha.

Det känns dock skumt att inte ha mannen här, att han är på andra sidan stan och kommer inte hem mer.
Jag känner mig lite förvirrad, samtidigt som jag inte riktigt vill släppa "vårt" liv tillsammans så känner jag att det ska bli skönt. Det är även sorgligt att han nu i stort sett har gett upp, han kommer inte att kämpa för att få tillbaka mig. Nu vet även dem flesta och snart kommer man väl till den kända facebookstatusen oxå......orka!