tisdag 25 juni 2013

känns bättre....

det verkar som att det vänt och att det är på rätt väg vi är på nu, sonen var på strålande humör och satt mer än gärna med sin pappa i soffan. nattningen går fortfarande sådär men sådana saker brukar ge sig efter ett tag, vi har nu sagt att vi kör en utvärdering efter sommaren och bestämmer då om hur vi ska gå  vidare.
i övrigt så planerar jag en kusinträff, jag saknar dem alla jätte mycket och det är dags att presentera D för alla.

Frugan F: jag har problem med att kommentera både på min blogg och din men jag tror att det är bugg och som har med min telefon att göra. surfar bara på mobilen nu för tiden för jag hinner inte med något,annat. allt går väldigt snabbt. men allt är bra, jag tänker på dig massor. jag hoppas att allt känns bättre och,att du är på god väg i sorgearbetet. stor kram till dig

2 kommentarer:

  1. Det brukar stryka både här och där med kommentarerna. Hänt att jag kommenterat hos dig här och så när jag trycker på publicera då försvinner det istället för att postas.

    Va glad jag blev att sonen är gladare. Tänkt mycket på den situationen ni är i

    SvaraRadera
  2. Och där strulade det, fick inte skriva mera i förra inlägget. Jag vet inte hur det går för mig egentligen. Lever i någon bisarr verklighet där jag saknar mamma otroligt mycket samtidigt som jag inte kan få in i skallen att hon är död. Så sjukt är det. Går inte att förklara.

    Stor kram till dig!!!

    SvaraRadera