tisdag 12 augusti 2014

Blir trött på mig själv

Är konstant trött,  stressad....lipig.
Hormonell skulle man kunna säga, det går väldigt mycket upp och ner och jag är inte det minsta sugen på sakerna jag har planerat in denna veckan men vet att jag måste och jag kommer att ångra mig om jag inte gör det.

Bara det att det mesta är tråkigt just nu, har hittat ett väldigt fint hus men vet också att det inte är någon idé.
Han skulle ha flyttat in för länge sen ocj eftersom att inflyttningsdagen/månaden skjuts fram till framtiden hela tiden så börjar jag undra om han verkligen vill bo med oss. Han verkar inte så angelägen om att flytta och gör hellre saker som han vill.

Jag ska även springa ett lopp för första gången i hela mitt liv och han kommer inte vara där, det hade varit skönt med lite stöd men eftersom att jag nu vet att han inte vill vara där så vill jag heller inte ha honom där.
Det har blivit lite av en röra just nu, nog med det som är hemma så är det rörigt även på jobbet. Det handlar om vuxenmobbing och jag försöker mitt bästa att inte ta åt mig samtidigt som jag har en anställd som är rätt besvärlig, så imorgon ska jag ha ett möte med facket om hur jag ska gå tillväga....bara så jag inte gör fel. Det känms skönt att ha facket att prata med.

1 kommentar:

  1. Asch då, låter ju inte jätteskoj. Jag skickar över lite pepp och kramar! Lycka till på loppet!!

    SvaraRadera