fredag 26 juni 2015

Steg 10

Invänta mensen mensen som ska komma om 3 dagar, så drygt men bra om den gör det för det betyder att jag slipper den nästa helg när vi har en speciell aktivitet inplanerad för familjen.

Men ja, så länge njuter jag av att ha sonen hos mig och att det är sommar ute.

tisdag 16 juni 2015

Steg 9

Idag var jag på sista mötet med socialrådgivaren för den här säsongen, ny tid blir i september när alla semestrar är över. Det har varit skönt att prata av sig och på sista tiden har det handlat mer om min oro och mina tankar angående x-mannen.

Jag tycker att det är sorgligt att x-mannen inte vill ha mer tid med sin son eller så tror han att han gör mig en tjänst men i själva verket är det hans och sonens förhållande som blir lidande.
I allt detta har jag och är väldigy egoistisk, självklart ska sonen ha tillgång till sin pappa men det är inte min uppgift att planera och påminna x-mannen.

Han är vuxen och får ta eget ansvar, jag tycker däremot att det är tråkigt atg han offrar så mycket tid och verkar tycka att det är skönt att vara utan sonen.

Han har all frihet att neka mig x-tra umgänge vilket jag i nuläget bokar in 3 månader i förväg då x-mannen klart och tydlig bad mig att ha framförhållning.

Det är tragiskt att se ett sådant förfall han har hamnat i men också skönt att veta att det är inte längre mitt ansvar!

söndag 14 juni 2015

Steg 8

På onsdag lämnar jag det sista blodprovet och jag hoppas att vi får en tid i augusti då kanske med tanke på att det är sommar och semester som gäller för alla.
Hoppas även på att få den läkaren som tog hand om mig första gången, han var riktigt bra och jag kände att han faktiskt lyssnade.

Macapulver intas nu varje dag, för det mesta 2 tsk men ibland även 3 tsk. Funderar även på att återigen blrja med apiforce tabletter då dem kan hjälpa till men i huvudsak gör dem underverk för huden.

Tills dess blir det jobb och myshäng med sonen och karln, det blir midsommarfirande på fredag.

måndag 8 juni 2015

Steg 7

Macapuöver har intagits men istället för 1 tsk har jag ökat till 2 tsk, blandar ut det med proteinpulver då det faktiskt luktar rumpa.
Karlns sperma prov är lämnat och även mitt första blodprov, mitt andra lämnas i nästa vecka och sen är det bara att vänta på svar från läkaren och en mötestid.

Jag har fått jobb, det får tiden att gå och jag slipper tänka så mycket. Säsongen är över för min träning, nu är det bara gym som gäller och så inväntar vi sommaren.