måndag 18 maj 2015

Steg 6

Jag glömde ju helt av att kolla om jag har ÄL eller inte,  har ju 7 stickor kvar men då får dem ligga till nästa månad helt enkelt.

Brevet från gynekologiska har vi fått hem och med det en liten burk till mannen,  jag ska upp vid två tillfällen och lämna blodprover. 3-5 dagar efter första dagen på mensen och sedan 21-25 dagar efter första dagen på mensen, jag är inte helt säker på att han fattar vad detta innebär men vi börjar med detta så länge.

Vänner runt om är nu gravida och jag har bara valt att koncentrera mig på annat, vissa har tagit det bra andra har det inte även om jag har förklarat situationen.

Det löser sig. .....förhoppningsvis!

fredag 15 maj 2015

Steg 5

Att försöka bli av med PMS:en, mellan varje ÄL och mens så har jag fruktansvärd pms.
- ont i höfterna
- ont i underlivet, det känns som att jag blivit sparkad x antal gånger och det pulserar av smärta.
- svanskotan ömmar och ibland sticker det till, då kan jag bara sitta på golvet.
- kan inte sova på sidan längre för då blir jag kissenödigt.
- brösten gör jätte ont verkligen.
- mina hormoner håller sig inte i schack alls utan jag blir väldigt emotionell och gråter för ingenting.

Imorgon ska jag prova maca pulver, det är ett så kallat kåt-glad och tacksam pulver som tydligen ska hjälpa till att hålla en normal nivå på hormonerna. Så vi får se, hela denna veckan har varit skit.

lördag 9 maj 2015

Steg 4

Getting the freak on in boden på självaste ägglossningsdagen, man får passa på när sonen är hos sin moster.
Nu har jag inte kollat om jag har ÄL men enligt min menskalender så infaller den idag, jag har fortfarande 7 st ÄL tester kvar hemma och jag tänkte kolla om jag har ÄL senare än angivet i kalendern.

onsdag 6 maj 2015

Steg 3

Brevet från gyn kom, vi är remitterade och väntas få en tid inom 3 månader. Vilket betyder att juli blir sista månaden och det är ju alltid kul att vara på sjukhuset mitt i sommaren.
Men va fan, bara att bita ihop och göra det. Vi har inget annat val och lika bra att göra det nu för det finns ingen perfekt tidpunkt, man kan inte planera.