onsdag 19 november 2014

Att få höra en del oroande saker

Som att x-mannens nya flickvän inte alls är så involverad i sonen som jag trodde, att dem hellre väljer att dricka varje helg. Att x-mannen aldrig någonsin på över snart 2 år har bett om att få ha sonen extra, att höra x-mannens bror säga att nya flickvännen är en jävla skata och bitch samt få höra att våra gemensamma vänner ifrågasätter valet x-mannen gjort om att flytta ihoo med flickvännen.

Jag har bara en känsla i magen om att något kommer att hända, antingen hönder det sonen eller så är det x-mannen som råkar ut för något. Socialen säger samma sak, det är bara att vänta på att något händer, socialrådgivaren sa samma.
Henne går jag hos 1 gång i månaden nu samt att vi träffas när jag är på öppna förskolan med sonen, att ändå få ha den här tiden med sonen har varit guld värt. Det är nästan så att jag vill fortsätta vara hemma mer med honom, vi har hittat nya kompisar att umgås med tack vare öppna förskolan och det mesta flyter på.

Jag har väl bara tappat suget på Jobbsökandet så nu ska jag gå lite olika kurser samtidigt som jag utnyttjar kontakter till att åtminstånde få komma på intervju.

Det här löser sig säkert....

torsdag 13 november 2014

6 månader har gått

Men jag känner mig inte speciellt stressad över tiden som gått, jag är mer stressad över jobbsituationen. Jag vill bara hitta rätt företag, där man får utvecklas och klättra och göra lite av varje.

Ďen stressen är kanske värst,  samtidigt njuter jag av att vara hemma med sonen mer. Kvalitetstid och att hitta på roliga saker tillsammans, kunna sitta mitt på dagen och måla eller faktiskt ha tid till att baka med honom.

Det är riktigt skönt att även ha kunnat få en utbildning som jag tror kommer att gynna mig mycket, jag hoppas även att det gör att företagen får upp ögonen föe mig. Det var ett tag sedan man kunde koncentrera sig på sig själv, det är rätt skönt ändå.

Det mesta är rätt skönt just nu...

söndag 2 november 2014

Att känna sig maktlös

Sonen har råkat ut för klåda i rumpan och hans hosta har bara blivit värre, jag är lite orolig över detta för jag litar inte direkt på hans pappa att han klarar av att ta hand om sonen på bästa sätt.

Orolig mamma förmodligen, kommer naturligt när man inte får vara med sin son varje dag.
Varje gång det är byte får jag en klump i magen, jag tycker att detta är jätte jobbigt och ännu mer nu när jag fått höra en del om både x-mannen och hans nya flickvän.

Jag känner att detta inte kommer att sluta väl och det känns även som att nästa jobbiga grej är på gång, det får mig att bli defensiv. Det får mig att vilja ha sonen hos mig hela tiden för jag litar inte på x-mannen. ...