söndag 28 september 2014

Vissa tankar kommer tillbaka

Vissa saker kan göra att jag tänker lite för mycket, att oron kommer tillbaka. Att jag ska behöva ta ett beslut om att söka hjälp eller att jag måste överväga det.

Jag vet inte om jag vill blanda in sjukvården igen, jag vet inte om jag psykiskt orkar med den vägen även om jag mer än gärna vill ge sonen ett syskon. Men nu har det snart gått ett halvår, jag är lite oroad och jag känner att på grund av allt som händer nu blir jag heller inte av med stressen.
Jag har inte börjat undvika andra gravida och jag tycker inte att det är jobbigt....inte än. Jag har ändå bestämt mig för att ta vara på lite tid och stressa ner men innerst inne vill jag ändå vara gravid innan december.

Det är nog mitt mål, målet efter det är att inte få missfall.
Det känns som att min kropp inte vill, att bli gravid inte är problemet utan att behålla det är det. Att min kropp inte är vänligt inställd på att bära en annan människa....
Så känns det.....

Och det jag vill är att ha min familj....

lördag 13 september 2014

Here we go again

Det är alltid något,  idag fick jag ett sms från x-mannen där han frågade om jag kunde ha sonen en viss tid i april. Jag hörde inte detta sms först men svarade seanre på eftermiddagen att det kunde jag inte svara på just nu men skulle kolla upp det.

Han fortsätter att fråga och verkar vilja ha ett svar med en gång så jag frågar varför det är så viktigt,  jo han och flickvännen vill boka en resa till thailand. Men va roligt men jag kan fortfarande inte ge ett svar nu med en gång, vi kanske kan diskutera igen när det närmar sig att boka en resa. Får inget mer svar sen....

Min syster talar sedan om för mig att x-mannen och hans flickvän redan dagen innan har bokat klart sin resa till Thailand redan........
Jävla asshole,  nu ljög han också för mig och han gör om samma misstag som våren 2013. Han bokar först och sen frågar han mig om det är ok, riktigt bra jobbat att vara så IQ befriad och omogen.

Så nu fattar jag varför jag inte fick svar på mitt sista sms......

7 dagar kvar till mens!

Så var det nedräkning igen fast den här gången hoppas jag nästan att det inte tagit sig, det är lite dålig tajming i så fall.

Fast vilket som så löser vi det, det vet jag. Det känns inte som något större problem eller orosmoment låter kanske bättre.  Det är generellt svårare att söka jobb om man är gravid, finns ingen som vill anställa någon i några månader för att sedan se denne gå på mammaledighet. Men nu är det i alla fall 7 dagar kvar, jag är svullen lite varstans, samlar vatten och har ont i höfterna.

fredag 12 september 2014

Jag tror att chocken har lagt sig

Jag känner mig mer tillfreds med allt och väldigt självsäker på att hitta ett nytt jobb ganska snart, jag ska till och med njuta av arbetsbefrielsen. Vara hemma mer med sonen och ta mig tid till att ta reda på vad jag vill.

onsdag 3 september 2014

Är chockad

Med allt runt omkring mig just nu kunde detta inte kommit mer olägligt, idag kom våra engelska chefer och lämnade sitt beslut om att stänga det svenska kontoret helt.

Jag kommer att bli arbetslös inom kort...